Terug naar Nieuws

Week van lezen en schrijven

Gepubliceerd op:

Van 8 tot 15 september was het de Week van het Lezen en Schrijven. Andes organiseerdt in deze week jaarlijks een bijeenkomst voor iedereen die betrokken is bij het Taalhuis. Dit jaar stond het thema “verbinding” centraal. Om dit thema vorm te geven, zijn er verschillende verbindingen gelegd. Zo hebben de jongeren van de kookclub heerlijke hapjes bereid, en zijn de deelnemers samen met hun vrijwilligers uitgenodigd voor de bijeenkomst.

Om de deelnemers en vrijwilligers te bedanken voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar, ontvingen zij een cadeautje, mede mogelijk gemaakt door Hunebedcity. Dit cadeautje bestond uit een uitnodiging voor het eerste Taalcafé dat op 1 oktober 2024 in Borger zal starten.

Ongeveer 25 vrijwilligers en deelnemers waren aanwezig op deze avond. Na een openingswoord van wethouder Ankie Van Tongeren, nam spreker Hennie Enting ons mee in de wereld van het Drentse dialect. Tot slot was er de gelegenheid om deel te nemen aan traditionele Hollandse spellen, wat zorgde voor een gezellige en verbindende sfeer.

18-09-2024

Vrijwilligerswaardering 2023 Borger-Odoorn

 Jaarlijks organiseert welzijnsorganisatie Andes namens de gemeente Borger-Odoorn een feestelijke bijeenkomst, waarbij de gemeente toont hoeveel waardering zij heeft voor het werk dat door de vele vrijwilligers in de gemeente steeds maar weer wordt verricht. Die waardering bestaat, behalve uit …
Lees meer